top of page

Vi tilbyr:

Klipp

Vi tilbyr en klippe behandling som er uten vask, den kan du få sammen med en annen behandling også.      Vi tilbyr klippe behandling med vask. Om du vil unne deg litt lenger massasje kan du bestille kurbehandling i tillegg.

Lett styling

Vi tilbyr lett styling om du skal på et selskap eller vil bare style håret ditt litt for deg selv. Vi anbefaler å komme med ganske rent hår, og om du skal noe er det fint å vite hva du skal ha på, så kan vi anbefale deg noen lette frisyrer ut i fra ansiktsform og klær.

Farge

Vi tilbyr forskjellige farge behandlinger. Gjerne vask ut farge spray/pulver ut av håret før du kommer for farge behandling hos oss. Ditt hår kan bestå av opptil 7 års historie som vi kommer til å spørre deg om før vi starter farge behandlingen. Vi kan anbefale deg produkter som bevarer din farge best mulig!

Informasjon

Om du er usikker på hvilken behandling du skal bestille, så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi kan veilede deg! Alle våre behandlinger kommer an på lengde av håret ditt. Kort hår mener vi er ovenfor kjevelinjen, mellom langt hår er ovenfor skuldrene og langt hår kalles det som er under skuldrene. 

Permanent

Vi tilbyr permanent behandling som er veldig moderne, vi kan lage forskjellige krøller. Gjerne vis oss bildet av hva du ønsker, så kan vi forstå hverandre uten mange ord. Etter en permanent behandling kan håret føles tørt, vi kan lære deg å pleie og style håret ditt med riktige produkter.

bottom of page