bakgrunn.png
Maja Kida
Fotka%20Elokunst_edited.jpg
Mobil: +47 981 65 456
E-post: a.guzdziol@gmail.com

Maja Kida (Agnieszka Guzdziol-Kida) is a an intuitive artist from Poland, living in Oslo. Her art is painted with strong intention to give courage to those who wish to have it in their homes.

“My art is a fantastic solution for those of you who wish to make inside of their home “happier” without touching its basic construction. It looks great in minimalistic, Scandinavian style interiors. My art would let the optimism and energy to go to your home, family and heart.”

Maja creates with watercolor and acrylic paints. Her art is wild, extraordinary and extremely fiery.

Apart from painting, her passion is personal development through contact with the body - laughter, dance, movement. She is also a laughter yoga teacher.

She completed a teaching course in Bangalore (India) lead by the method founder, Dr. Madan Kataria.

You can find her art on: majakida.com

Lilja Sighvatsdóttir
liljauendret_edited.jpg

Lilja Sighvatsdottir (f. 1971) er islandsk kunstner med base i Asker, Norge. Hun har sin utdannelse fra DTK (Det Tverrfaglige Kunstinstitutt) i Bærum, Oslo Foto Kunst skole og Idnskolinn i Reykjavik, i teknisk tegning og design/håndverk.

Hun arbeider innen flere kunstneriske disipliner, inkludert fotografi, tegning og installasjon. I hennes verk er fortellingen er skapt ved å eksperimentere med teknikker og forskjellige medier. 

 

"Jeg er interessert i dualiteten mellom det abstrakte og det gjenkjennelige, tilstedeværelsen og utforskningen av det materielle objektet".

https://www.instagram.com/popolliart/

http://popolli.com/

Mobil: +47 48 09 75 03
E-post: gullauga@hotmail.com
Halldór Jónsson
IMG_20201108_190003_resized_20201108_070

Halldór Jónsson, kalt Dóri Jóns - altmuligmann, er født 19. januar 1968.

Han er utdannet i kjøttindustrien (pølsemaker, kjøttskjærer og butikkslakter) fra Idnskolinn i Reykjavik. I dag jobber han i Europris.

Han har alltid vært opptatt av ting som er laget med hendene. Han er veldig glad i gjenbruk, og mye av det han lager har hatt et annet liv fra før av, han bruker gjerne paller (pallets).

 

"Jeg har vært heldig å få bidra til å lage møbler for elo hårkunst, da den startet opp i februar 2020. Jeg elsker å finne løsninger"

Mobil: +47 45 28 13 37
E-post: dorijons1968@gmail.com
Sigurbjörg Gunnarsdóttir
S.gunnarsdottir, portrett.jpg

Sigurbjörg Gunnarsdottir er født på Island i 1963. Hun flyttet til Norge i 1996 og er bosatt i Holmestrand. Gunnarsdottir har kunstutdanning fra Myndlistaskoli Akureyrar på Island fra 1989 – 1993. Hun maler hovedsakelig oljemalerier på lerret. På denne utstillingen stiller hun også ut  linoleumstrykk.

Som kunstner er Gunnarsdottir spesielt interessert i hvilke historier bildene hennes forteller publikum og hvordan det abstrakte uttrykket kan gi inspirasjon til ens egne tolkninger. Det er ulike temaer, men ofte er mennesker i fokus. En del av bildene har også innspill av den islandske kulturen og kunstneres egne erfaringer.

Mobil: +47 93 22 53 84
E-post: sgunnars1@gmail.com
Anne-Gro Berg
selvportrett_edited.jpg

Anne-Gro Berg er fra Fetsund og bor i Oslo.

Hun har alltid likt å tegne og male og studerte animasjon ved Høgskolen i Volda og jobbet noen år med animasjon på store og små produksjoner i Norge. I dag jobber hun ved Universitetet i Oslo og maler på fritiden. Deltatt på diverse male-kurs ved Nydalen kunstskole i Oslo og Vålerenga kunstskole i Oslo i tillegg til årlige sommerkurs i oljemaling ved Vrå Højskole i Danmark.

I tillegg til å selge via «Jungeltelegrafen» har hun deltatt på Høstutstilling Fet kunstforening og hatt egen utstilling på Fornebu i 2018.

 

«Høner og fugler er en gjenganger når jeg tegner og maler, og humor og glede i form av tema og/eller fargene jeg bruker.

«Jeg har aldri titler på bildene mine – ingen tittel og du kan selv lage din historie «

Hun har for tiden atelier på Halse i Oslo. Ta gjerne kontakt for et besøk.

Mobil: +47 97 18 93 68
E-post: annegro.berg@gmail.com
Freydis fotograf
freydis%20portrett_edited.jpg

Freydis Heiðarsdóttir er en fotograf fra Island. Hun har bodd i Lillestrøm sammen med familien sin, siden august 2014. I tillegg til å være fotograf, jobber hun som kulturrepresentant for Den islandske menigheten i Norge. Freydís har vært interessert i fotografering hele sitt liv. Hun fikk sitt første kamera rundt 10-årsalderen.

Freydís har vært veldig interessert i fotografering siden hun var barn og var blant annet avisfotograf da hun gikk i 10. klasse.

I 2007 fikk hun sitt første digitale kamera, og siden det har hun tatt opp alt hun gjør innen fotografering. Freydís er medlem av noen fotoklubber og har deltatt i en rekke fotoutstillinger.

Freydís har jobbet innen fotografi siden 2009. Hun brenner for fotografering og fotograferer mest barn og familier. Hun bruker også kameraet sitt som meditasjonsapparat når hun fotografer i naturen.

Mobil: +47 97 69 55 44
E-post: freydisfoto@gmail.com
Gallerí S-Rún
sigrun%20portrett_edited.jpg

Sigrún S. Jónsdóttir er Islandsk og er født 22. Juli 1969. Hun har bodd i Mjøndalen siden juni 2009. Sigrún er frisør og førskolelærer og jobber på Langløkka bhg. Hun har studert ved School of Visual Arts Kópavogs på Island i noen år, både med akvareller og olje.
Hun har atelier på Kunstnerverkstedene Uldlageret, Fredfoss i Vestfossen.

Mobil: +47 98 66 78 22
E-post: sigrunstefania@gmail.com