top of page

portfolio:

blátt blóm.jpg
Freydis Heiðarsdóttir
En ny begynnelse

Freydis Heiðarsdóttir er en fotograf fra Island. Hun har bodd i Lillestrøm sammen med familien sin, siden august 2014. I tillegg til å være fotograf, jobber hun som kulturrepresentant for Den islandske menigheten i Norge.
Freydís har vært interessert i fotografering hele sitt liv. Hun fikk sitt første kamera rundt 10-årsalderen. Freydís har vært veldig interessert i fotografering siden hun var barn og var blant annet avisfotograf da hun gikk i 10. klasse.
I 2007 fikk hun sitt første digitale kamera, og siden det har hun tatt opp alt hun gjør innen fotografering. Freydís er medlem av noen fotoklubber og har deltatt i en rekke fotoutstillinger. "En ny begynnelse" er hennes første separatutstilling og første gang hun stiller ut i Norge.

Freydís har jobbet innen fotografi siden 2009. Hun brenner for fotografering og fotograferer mest barn og familier. Hun bruker også kameraet sitt som meditasjonsapparat når hun fotografer i naturen.  

Utstillingen "En ny begynnelse" er en bildeserie tatt av Freydís på våren. Hun vil vise med sine bilder at etter en tung, mørk vinter kommer våren. Våren er en ny start, full av følelser og små blomster som søker sol og sommer. 

 

Du finner flere av Freydís sine bilder på facebooksiden hennes og instagram.

Freydís Heiðarsdóttir
 
Mobil: 976 95 544
E-post: freydisfoto@gmail.com
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page